Has this seller left anything out?

I WILL CANCEL ALL TRANSACTIONS OF ANY BUYER WHO HAS LEFT COMPLAINTS OF NOT GETTING A ITEM MORE THAN ONE TIME IN 1 YEAR, OR WHO HAS LEFT REPEATED BAD FEEDBACKS FOR SELLERS OR NEUTRAL FEEDBACKS DUE TO SHIPPING COSTS OR THE TIME IT TAKES TO ARRIVE AS SELLERS WE DO NOT CONTROL THE POST OFFICE DELIVERY DATES OR THE PRICES THEY CHARGE TO MAIL. I LOOK AT ALL FEEDBACK LEFT AS WELL AS THE FEEDBACK LEFT FOR YOU AND ANY FOLLOW UPS BY THE SELLER TO WEED OUT THEIVES AND COMPETORS WHO OPEN ACCOUNTS ONLY TO SLANDER OTHER SELLERS. AFTER I CANCEL THE TRANSACTION I WILL ADD YOU TO MY BLOCKED LIST., ANYONE NEW TO EBAY WITH LESS THAN 1 YEAR ON EBAY OR LESS THAN 50 FEEDBACKS HAS TO PAY FOR REGISTERED MAIL ON ANY ITEM OVER $10
0
Comments
could be the only bidder in fact...
does he list non widget type of coins?
<< <i>might be able to get stuff cheap if he slings coins at auction with an attitude as such
could be the only bidder in fact...
does he list non widget type of coins? >>
He was selling a mint set only given out to Royal Canadian Mint employees.
<< <i>I WILL CANCEL ALL TRANSACTIONS OF ANY BUYER WHO HAS LEFT COMPLAINTS OF NOT GETTING A ITEM MORE THAN ONE TIME IN 1 YEAR, OR WHO HAS LEFT REPEATED BAD FEEDBACKS FOR SELLERS OR NEUTRAL FEEDBACKS DUE TO SHIPPING COSTS OR THE TIME IT TAKES TO ARRIVE AS SELLERS WE DO NOT CONTROL THE POST OFFICE DELIVERY DATES OR THE PRICES THEY CHARGE TO MAIL. I LOOK AT ALL FEEDBACK LEFT AS WELL AS THE FEEDBACK LEFT FOR YOU AND ANY FOLLOW UPS BY THE SELLER TO WEED OUT THEIVES AND COMPETORS WHO OPEN ACCOUNTS ONLY TO SLANDER OTHER SELLERS. AFTER I CANCEL THE TRANSACTION I WILL ADD YOU TO MY BLOCKED LIST., ANYONE NEW TO EBAY WITH LESS THAN 1 YEAR ON EBAY OR LESS THAN 50 FEEDBACKS HAS TO PAY FOR REGISTERED MAIL ON ANY ITEM OVER $10 >>
I have no issue with his policy. I think you should be free to decide how you want to run your business.
NGC registry V-Nickel proof #6!!!!
working on proof shield nickels # 8 with a bullet!!!!
RIP "BEAR"
-------------------------------------
Merry X-mas and Happy New Year would have been nice
GrandAm
That seems a bit weird.
I have no issue with his policy. I think you should be free to decide how you want to run your business.
That is not a business. That is the diary of a madman.
<< <i>Pretty much anyone who sells on eBay can relate to this but alas, we must grin and bare it
I'd druther that you bear it as opposed to bare it.
Collecting 1970s Topps baseball wax, rack and cello packs, as well as PCGS graded Half Cents, Large Cents, Two Cent pieces and Three Cent Silver pieces.